PERSBERICHT: Wadden Booking, platform voor vakantieverblijven op de Waddeneilanden!

Dec 4, 2020

Waddeneilanden zijn ieder jaar erg in trek bij toeristen uit binnen- en buitenland. Ook steeds meer mensen uit eigen landen willen deze mooie eilanden eens bezoeken. Met name de natuur, de rust, de mooie strandwandelingen, de vele vogels en de mooie routes om te wandelen en fietsen trekken veel toeristen aan. Een goed moment om kennis te maken met Wadden Booking, een nieuw platform voor vakantieverblijven op de Waddeneilanden waar verhuurders hun verblijf aan kunnen bieden.

Ontstaan verhuurplatform Wadden Booking

Het platform Wadden Booking is gestart omdat verhuurders vaak de voorkeur geven aan het zelf in controle zijn als het gaat over het verhuren van hun vakantieverblijf. In veel gevallen wordt de controle uit handen gegeven aan bijvoorbeeld Booking.com of AirBNB, maar uit onderzoek blijkt dat steeds vaker mensen het liever zelf regelen. Een goede uitkomst is daarom Wadden Booking en zo kunnen alle verhuurders met een vakantieverblijf op de Waddeneilanden hier gebruik van maken. De oprichter van dit platform is zelf ook geboren op het eiland Ameland en weet hoe heerlijk het is om hier te vertoeven! Daarnaast heeft de eigenaar ook zelf een vakantiewoning op Ameland en weet hoe fijn het is om alles zelf de controle over zijn vakantieverblijf te hebben.

Eigen vakantieverblijf aanbieden

Heb jij een eigen vakantieverblijf en wil je dat graag verhuren? Dan kun jij gebruik maken van deze diensten. het platform is als eerste uitgerold op Ameland, maar zal binnenkort beschikbaar zijn voor alle Nederlandse Waddeneilanden. Service, gebruiksgemak en kwaliteit, dat is waar dit platform voor staat! Het is een selfservice platform en dat is waar veel verhuurders van vakantieverblijven naar op zoek zijn! Huurders kunnen dus direct bij de eigenaar van de vakantiewoning boeken! Alleen maar voordelen en geen tussenpersonen, maar korte lijnen!

Meer informatie?

Wil je meer weten over Wadden Booking of heb je vragen over de werkwijze? Dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen en dan staan we direct voor je klaar!

Aanmeld actie voor verhuurders!
Binnen enkelen minuten je vakantieverblijf al online op Wadden Booking!
Meld je vakantieverblijf snel aan voor een gratis* proefperiode van een half jaar!
Vakantieverblijf aanmelden * Verhuurder betaalt geen abonnementskosten en reserveringskosten.
Huurder betaalt € 9,50 boekingskosten.
Actie loopt tot 31 december 2021!